Keittiöremontti Rovaniemi

Korkealaatuiset ja mittatilaustyönä valmistetut keittiö- ja muut kiintokalusteet asennettuna tai ilman

Kuvat (5 of 44)Meillä sinun ei tarvitse valita parasta vaihtoehtoa 20 suosituimmasta keittiömallista, tai tehdä minkään sortin kompromisseja tilankäytön suhteen. Teemme sinulle juuri sellaisen keittiön, joka sopii millintarkasti tilaasi ja on juuri sellainen kuin haluat.

 

Valmistamme kaikki keittiö- ja kiintokalusteet omalla tehtaallamme Rovaniemellä osoitteessa Lepikontie 9. Oman tuotannon ansiosta tiedämme tarkasti, mitä keittiömme ovat syöneet ja millä aikataululla voimme niitä toimittaa. Myös mahdollisissa ongelmatilanteissa kuvio on hyvin selkeä. Yksi puhelinsoitto ja homma hoituu.


Kuvat (22 of 44)Suomalaisesta korkealaatuisesta kalustelevystä

Heikkolaatuisen lastulevyn voi murtaa kuin voileipäkeksin. Keittiökalusteissamme käytämme suomalaista huolellisesti prässättyä kalustelevyä, jonka korkean laadun huomaa jo sen painosta!

 

 

 

Kuvat (34 of 44)

 

Jokainen kaappi kasataan käsin

Kaikkea ei voi automatisoida, ainakaan jos haluaa varmistaa kalusteen korkean laadun. Jokainen keittiökalusteemme ruuvataan käsin kasaan. Lopputulos on jämäkkä ja kestää vuosikymmeniä eteenpäin.

 

 


Kuvat (10 of 44)Mahdollisuus ratkaisuihin, joita et löydä pakettikeittiöistä

Haluatko kaapin sisälle valot? Haluatko katon rajaan pienemmän kaapin tavaroiden säilytystä varten? Meiltä saat spesiaaliratkaisuja, joita et massatuotetuista keittiöistä löydä. Kun suunnittelemme ja tuotamme keittiösi alusta alkaen omaan tilaasi sopivaksi, lopputulos on ennustettava ja yksilöllinen – just sellainen kuin haluat.

 

 

Kuvat (31 of 44)Vetimet, laatikostot, mekanismit – kaikki suunniteltu kestämään kovaa käyttöä

Harva tulee katsoneeksi keittiötä ostaessaan muutakin kuin vain sen ulkonäköä. Arjessa keittiön kaappeja ja laatikoita availlaan jatkuvasti, jopa satoja tuhansia kertoja vuodessa. Heikkolaatuiset mekanismit rapauttavat jo muutamassa vuodessa uuden keittiösi toiminnallisuutta ja ulkonäköä. Laadukkaiden mekanismien ansiosta kaappien ovet eivät roiku tai irtoa ja kovassa käytössä olevat vetolaatikot avautuvat sulavasti.

Kalusteet toimitetaan aina kasattuna

Emme toimita kalusteita osina. Saat kalusteet aina asianmukaisesti ja oikeaoppisesti kasattuna paikan päälle. Säästät aikaa ja vaivaa, kun kalusteet ovat heti käyttövalmiina kotonasi.

Avaimet käteen keittiöremontit

Yksittäisten kalusteiden lisäksi voit hankkia meiltä koko keittiöremontin alusta loppuun saakka siten, että sinun ei tarvitse huolehtia yhtikäs mistään.

IMG_1123

Samoilla sotkuilla voit antaa meille tehtäväksi myös eteisen, kylppärin tai jonkun muun tarvittavan tilan remontoinnin, jos tarvetta ilmenee. Saat koko urakasta jämptin tarjouksen, joka myös pitää loppuun saakka. Ota yhteyttä ja varaa ilmainen esittely täyttämällä sivupalkissa näkyvä yhteydenottolomake!

Keittiöremontin viisi vaihetta

1. Kotikäynti

Yhteydenottosi jälkeen sovimme kotikäynnin, jotta kykenemme hahmottamaan tarpeesi mahdollisimman tarkasti. Jos olet hankkimassa keittiötä uudiskohteeseen, riittää kun toimitat meille kotisi pohjakuvat.

2. Istutaan alas suunnittelemaan toiveittesi mukainen keittiötä

Seuraavaksi on vuorosi tulla käymään meillä. Istumme alas, avaamme 3D-ohjelman ja aloitamme toiveittesi mukaisen ja tilaasi sopivan keittiön hahmottamisen luomalla 3D-mallinnuksen. Jos tiedät mitä haluat, saat palautettamme ratkaisujesi käytännöllisyydestä ja kerromme, jos jokin suunnitelmassasi on pielessä. Jos et tarkkaan tiedä mitä haluat, sekään ei ole ongelma. Näytämme sinulle erilaisia tyylilajeja ja ratkaisuja, joista osaat varmasti valita itsellesi mieluisan vaihtoehdon.

Kuvat (15 of 44)3. Teemme jämptin tarjouksen

Tässä vaiheessa keittiöstä on sorvattu juuri sellainen kokonaisuus, että vatsassa tuntuu jo perhosia. Kaappien paikat, pöytätasot, värit, vetimet, valot…kaikki on päätetty ja sovittu. On aika tehdä tarjous,  laskemme toimituksellesi hinnan ja sovimme toimitusajankohdan.

4. Alamme töihin

Tarjouksen hyväksymisen jälkeen, tuotantoprosessi käynnistetään ajoissa toimitusajankohdasta riippuen. Tuotannossa käytämme nykyaikaisia CNC-koneita, mutta kaikki viimeistelyvaiheet tehdään käsityönä jolloin myös laadun tarkkailu on perinpohjaista. Keittiökalusteidemme laadusta voit lukea tarkemmin tämän sivun yläreunasta.

Kuvat (8 of 44)

5. Uusi keittiösi on valmis silloin, kun on sovittu

Oman tuotantomme ansiosta voimme huoletta taata, että sovittu toimitusajankohta pitää. Toimituksen pituuden saat tietää sopimuksen teon yhteydessä.

Ota yhteyttä heti joko soittamalla tai antamalla nimesi ja sähköpostiosoitteesi, kerromme mielellämme lisää!