Palvelut

Uusien räätälöityjen keittiökalusteiden valmistus

Luomme sinulle juuri sellaisen keittiön, kuin haluat. Lisäksi suunnittelemme keittiösi siten, että se sopii tarkasti haluamaasi tilaan. Tämä äärimmäisen kustomoitu keittiöratkaisu ei eroa hintatasoltaan juurikaan normaalista keittiöratkaisusta. Suoritamme tarvittaessa myös asennukset. Samalla tilauksella saat tarvittaessa uudet kodinkoneet keittiöösi. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Vanhojen keittiöiden fiksaus

Mikäli keittiörunkosi ovat hyvät ja olet tyytyväinen keittiösi nykyiseen malliin, niin voimme vaihtaa uudet ovet, tasot ja välitilat. Näin voimme saada uutta ilmettä keittiöösi nopeasti ja kustannustehokkaasti.
Samalla voimme myös vaihtaa laatikostosi nykyaikaisiin malleihin ja tarvittaessa tehdä epäkäytännöllisistä alakaapeista lisää laatikostoja. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

Muiden kiintokalusteiden valmistus

Valmistamme tilauksesta myös muita kiintokalusteita esimerkiksi kylpyhuoneisiin ja kodinhoitotiloihin. Kauttamme sinulla on mahdollista saada mitä monimuotoisimpia ja erikoisimpia kiintokalusteita. Valmistamme kaiken itse, joten vain taivas on rajana mahdollisuuksien suhteen. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

Koko keittiöremontti avaimet käteen palveluna

Keittiöremontti kokonaisuudessaan ei ole mikään pieni juttu. Tarvitset keittiökalusteiden, kodinkoneiden ja hanan lisäksi ainakin kalusteasentajan, putkimiehen ja sähkömiehen palveluita. Usein myös maalarin ja laattamiehen. Kun samaa keittoa on hämmentämässä monta kokkia, ei kenelläkään lopulta ole kokonaisvastuuta aikatauluista tai kustannuksista ja koko remontti voi pitkittyä, maksaa enemmän kuin alunperin oltiin kaavailtu tai mennä jopa kokonaan pieleen.

Voit nyt ostaa meiltä koko keittiöremontin alusta loppuun saakka siten, että sinun ei tarvitse huolehtia yhtikäs mistään. Samoilla sotkuilla voit antaa meille tehtäväksi myös eteisen, kylppärin tai jonkun muun tarvittavan tilan remontoinnin, jos tarvetta ilmenee. Saat koko urakasta jämptin tarjouksen, joka myös pitää loppuun saakka. Ota yhteyttä ja varaa ilmainen esittely täyttämällä sivupalkissa näkyvä yhteydenottolomake!

 

Ota yhteyttä – vastaamme kyselyysi mahdollisimman pian!