Kalusteet

Korkealaatuiset ja mittatilaustyönä valmistetut keittiö- ja muut kiintokalusteet asennettuna tai ilman

Kuvat (5 of 44)Meillä sinun ei tarvitse valita parasta vaihtoehtoa 20 suosituimmasta keittiömallista, tai tehdä minkään sortin kompromisseja tilankäytön suhteen. Teemme sinulle juuri sellaisen keittiön, joka sopii millintarkasti tilaasi ja on juuri sellainen kuin haluat.

 

Valmistamme kaikki keittiö- ja kiintokalusteet omalla tehtaallamme Rovaniemellä osoitteessa Lepikontie 9. Oman tuotannon ansiosta tiedämme tarkasti, mitä keittiömme ovat syöneet ja millä aikataululla voimme niitä toimittaa. Myös mahdollisissa ongelmatilanteissa kuvio on hyvin selkeä. Yksi puhelinsoitto ja homma hoituu.


Kuvat (22 of 44)Suomalaisesta korkealaatuisesta kalustelevystä

Heikkolaatuisen lastulevyn voi murtaa kuin voileipäkeksin. Keittiökalusteissamme käytämme suomalaista huolellisesti prässättyä kalustelevyä, jonka korkean laadun huomaa jo sen painosta!

 

 

 

Kuvat (34 of 44)

 

Jokainen kaappi kasataan käsin

Kaikkea ei voi automatisoida, ainakaan jos haluaa varmistaa kalusteen korkean laadun. Jokainen keittiökalusteemme ruuvataan käsin kasaan. Lopputulos on jämäkkä ja kestää vuosikymmeniä eteenpäin.

 

 


Kuvat (10 of 44)Mahdollisuus ratkaisuihin, joita et löydä pakettikeittiöistä

Haluatko kaapin sisälle valot? Haluatko katon rajaan pienemmän kaapin tavaroiden säilytystä varten? Meiltä saat spesiaaliratkaisuja, joita et massatuotetuista keittiöistä löydä. Kun suunnittelemme ja tuotamme keittiösi alusta alkaen omaan tilaasi sopivaksi, lopputulos on ennustettava ja yksilöllinen – just sellainen kuin haluat.

 

 

Kuvat (31 of 44)Vetimet, laatikostot, mekanismit – kaikki suunniteltu kestämään kovaa käyttöä

Harva tulee katsoneeksi keittiötä ostaessaan muutakin kuin vain sen ulkonäköä. Arjessa keittiön kaappeja ja laatikoita availlaan jatkuvasti, jopa satoja tuhansia kertoja vuodessa. Heikkolaatuiset mekanismit rapauttavat jo muutamassa vuodessa uuden keittiösi toiminnallisuutta ja ulkonäköä. Laadukkaiden mekanismien ansiosta kaappien ovet eivät roiku tai irtoa ja kovassa käytössä olevat vetolaatikot avautuvat sulavasti.

Kalusteet aina kasattuna

Saat kalusteet aina asianmukaisesti ja oikeaoppisesti kasattuna. Säästät aikaa ja vaivaa, kun kalusteet ovat heti käyttövalmiina kotonasi. Sovittaessa toimitamme kalusteet paikan päälle.