Keittiöremontti

Avaimet käteen keittiöremontit

Yksittäisten kalusteiden lisäksi voit hankkia meiltä koko keittiöremontin alusta loppuun saakka siten, että sinun ei tarvitse huolehtia yhtikäs mistään.

IMG_1123

Samoilla sotkuilla voit antaa meille tehtäväksi myös eteisen, kylppärin tai jonkun muun tarvittavan tilan remontoinnin, jos tarvetta ilmenee. Saat koko urakasta jämptin tarjouksen, joka myös pitää loppuun saakka. Ota yhteyttä ja varaa ilmainen esittely täyttämällä sivupalkissa näkyvä yhteydenottolomake!

Keittiöremontin viisi vaihetta

1. Kotikäynti

Yhteydenottosi jälkeen sovimme kotikäynnin, jotta kykenemme hahmottamaan tarpeesi mahdollisimman tarkasti. Jos olet hankkimassa keittiötä uudiskohteeseen, riittää kun toimitat meille kotisi pohjakuvat.

2. Istutaan alas suunnittelemaan toiveittesi mukainen keittiötä

Seuraavaksi on vuorosi tulla käymään meillä. Istumme alas, avaamme 3D-ohjelman ja aloitamme toiveittesi mukaisen ja tilaasi sopivan keittiön hahmottamisen luomalla 3D-mallinnuksen. Jos tiedät mitä haluat, saat palautettamme ratkaisujesi käytännöllisyydestä ja kerromme, jos jokin suunnitelmassasi on pielessä. Jos et tarkkaan tiedä mitä haluat, sekään ei ole ongelma. Näytämme sinulle erilaisia tyylilajeja ja ratkaisuja, joista osaat varmasti valita itsellesi mieluisan vaihtoehdon.

Kuvat (15 of 44)3. Teemme jämptin tarjouksen

Tässä vaiheessa keittiöstä on sorvattu juuri sellainen kokonaisuus, että vatsassa tuntuu jo perhosia. Kaappien paikat, pöytätasot, värit, vetimet, valot…kaikki on päätetty ja sovittu. On aika tehdä tarjous,  laskemme toimituksellesi hinnan ja sovimme toimitusajankohdan.

4. Alamme töihin

Tarjouksen hyväksymisen jälkeen, tuotantoprosessi käynnistetään ajoissa toimitusajankohdasta riippuen. Tuotannossa käytämme nykyaikaisia CNC-koneita, mutta kaikki viimeistelyvaiheet tehdään käsityönä jolloin myös laadun tarkkailu on perinpohjaista. Keittiökalusteidemme laadusta voit lukea tarkemmin tämän sivun yläreunasta.

Kuvat (8 of 44)

5. Uusi keittiösi on valmis silloin, kun on sovittu

Oman tuotantomme ansiosta voimme huoletta taata, että sovittu toimitusajankohta pitää. Toimituksen pituuden saat tietää sopimuksen teon yhteydessä.

Ota yhteyttä heti joko soittamalla tai antamalla nimesi ja sähköpostiosoitteesi, kerromme mielellämme lisää!