Yritys

Yrityksen historia pähkinänkuoressa

Yrityksemme on perustettu vuonna 1997 ja toimi aluksi metallialalla nimellä Lapinjossi Oy. Rauta alkoi kuitenkin maistua puulta, joten lähdin hienopuuseppä-artesaani kouluun. Koulun jälkeen jäin lyhyelle mietintätauolle.

Ajattelin, että keittiöitä ja muita kalusteitahan aina tarvitaan! Tutkiskelin hetken kilpailijoiden tekemisiä ja päätin tehdä asiat toisin.

Myöhemmin päätin kuitenkin vaihtaa yrityksen nimen sellaiseksi, joka ei millään tavalla viittaa keittiökalusteisiin.

Mikä tekee Pappaboy Oy:stä ainutlaatuisen?

Yrityksellämme lähtökohta on aina se, että kaikki tehdään alusta alkaen paikan päällä, täällä Rovaniemellä! Vain silloin tiedämme tarkasti, että millaista tavaraa on luvassa ja milloin sitä on saatavilla. Lisäksi, rahtikustannukset nousevat koko ajan – on aina vain kannattavampaa ja ekologisempaa tehdä LÄHIKEITTIÖITÄ ja mikä parasta, kun työ tehdään täällä, rahat eivät valu Etelään vaan jäävät paikkakunnalle.

Miksi yrityksen nimeksi tuli Pappaboy?

Lähtökohtani oli, että nimessä ei saa olla mitään keittiöihin viittaavaa. Uskoin löytäväni nimen, kun yllätyksekseni sain kuulla, että minusta tulee pappa. Ajattelin, että siinä se nyt on! Tulin kuitenkin siihen lopputulokseen, että yksin ’pappa’ ei ole hyvä. Pappahan tuo mieleen vanhan ukon. Päätin lisätä nimeen hieman nuorekkuutta, Pappaboy!

Terveisin,
Jukka Korhonen